Genți

Culoare
Material
Marimea

Genti dama din piele


Geanta dama din piele  cu lantisor – 35826

Geanta dama din piele cu lantisor – 35826

Geantă pentru femei cu piele spectaculoasă în relief cu cusături în zigzag. Modelul are două mânere de lungime medie, care sunt lanțuri de aur împletite cu piele. Geanta este moale și are o capacitate mare, ceea ce o face excelentă pentru transportul și depozitarea tuturor accesoriilor necesare pentru viața de zi cu zi. Geanta are două secțiuni și un compartiment în mijloc, precum și un buzunar pentru telefon. Modelul are o opțiune pentru un mâner lung și poate fi purtat peste umăr.

308,00 Lei

Geanta dama din piele naturala de culoare mustar – 35823

Geanta dama din piele naturala de culoare mustar – 35823

Geantă atractivă pentru femei din piele naturală cu imprimeu croco într-o culoare galbenă actualizată. Cu aspectul său interesant și îngrijit, această geantă de mână ar adăuga stil și caracter ținutei tale. Interiorul geantei constă dintr-o secțiune comună cu două buzunare pentru telefon. Modelul are o opțiune pentru un mâner lung și poate fi purtat peste umăr.

308,00 Lei

Geanta dama din piele croco de culoare mustar – 35822

Geanta dama din piele croco de culoare mustar – 35822

Geantă moderna pentru femei, din piele naturală, cu un imprimeu croco spectaculos într-o frumoasă culoare galbenă. Modelul are mâner și capac lung. Geanta are un aspect atractiv, completată de un lanț în auriu și negru. Partea interioară a acestui model are două compartimente și o partiție în mijloc. Geanta are un mâner lung suplimentar pentru transportul peste umăr.

296,00 Lei

Geanta dama din piele naturala– 35819

Geanta dama din piele naturala– 35819

O geantă practică pentru femei, caracterizată printr-un aspect curat și frumos, combinată cu un design funcțional. Acest model are două compartimente cu fermoare separate, datorită cărora vă puteți organiza și stoca lucrurile într-un mod convenabil. A fost adăugat și un buzunar pentru telefon. Geanta este un accesoriu excelent pentru aspectul dvs. de zi cu zi sau chiar de birou. Ușor de combinat atât culoarea, cât și stilul. Modelul are mânere bej, la care se adaugă franjuri din piele bej pe ambele părți, precum și ochiuri mici din metal.

343,00 Lei

Geanta dama de culoare argintiu – 35814

Geanta dama de culoare argintiu – 35814

Geantă elegantă pentru femei, cu dimensiuni compacte și viziune frumoasă. Modelul este realizat din piele ecologică într-o nuanță argintie închisă cu un finisaj lucios. Marginile și mânerele genții sunt realizate din piele ecologică neagră. Modelul are o distribuție practică a părții interioare, care include două secțiuni și o partiție cu fermoar în mijloc. Geanta poate fi transportată și peste umăr, deoarece există opțiunea de a agăța un mâner lung.

143,00 Lei

Rucsac modern de culoare alb si negru – 35812

Rucsac modern de culoare alb si negru – 35812

Rucsac de modă cu design original și viziune frumoasă. Modelul este deschis cu fermoar, iar partea superioară este pliată și fixată cu un buton magnetic. Interiorul rucsacului constă dintr-un compartiment comun cu buzunare pentru telefon pe o parte și un buzunar cu fermoar pe cealaltă. Un buzunar suplimentar cu fermoar a fost adăugat în partea din spate a modelului, precum și două buzunare laterale. Rucsacul are două curele reglabile și un mâner de transport. Modelul este decorat cu fermoare spectaculoase, emblemă și dungă cu sclipici din brocart în față.

193,00 Lei

Rucsac modern cu imprimanta  croco – 35811

Rucsac modern cu imprimanta croco – 35811

Rucsac modern de dama cu aspect atractiv care va da un caracter unic oricarei tinute. Modelul combină piele ecologică cu un imprimeu frumos croco, înveliș albastru perlat cu finisaj lucios și o panglică argintie cu brocart în față. Rucsacul este decorat cu o emblemă, fermoare spectaculoase și curele de stele. Partea interioară este formată dintr-o secțiune comună cu două buzunare pentru telefon și un buzunar cu fermoar. Au fost adăugate un buzunar suplimentar la spate și două buzunare laterale.

193,00 Lei

Geanta dama cu imprimanta croco – 35810

Geanta dama cu imprimanta croco – 35810

Geantă dama cu un design interesant, care combină piele ecologică cu un imprimeu croco impresionant și două plăci cu o cusătură decorativă mare pe ambele fețe. Geanta este, de asemenea, decorată cu două catarame de aur la mânere. Modelul are o capacitate mare și o formă confortabilă. Partea interioară este un compartiment comun cu două buzunare pe ambele părți. Pentru un plus de confort, puteți transporta și geanta peste umăr, datorită mânerului lung.

193,00 Lei

Geanta dama din lac croco si velur – 35809

Geanta dama din lac croco si velur – 35809

Geantă de damă confortabilă și elegantă, cu o capacitate mare, care vă va permite să depozitați și să transportați toate lucrurile necesare pentru ziua de muncă sau viața de zi cu zi. Interiorul modelului este o secțiune comună, la care se adaugă un compartiment mic și un buzunar cu fermoare pe o parte și două buzunare pentru telefon pe cealaltă. Dacă este necesar, geanta poate fi transportată și peste umăr, deoarece are opțiunea de a plasa un mâner lung.

200,00 Lei

Geanta dama din lac – 35807

Geanta dama din lac – 35807

Geantă compactă pentru femei, cu un aspect clar și o formă interesantă, cu colțuri ovale. Modelul are un design elegant și elegant, ceea ce îl face un accesoriu excelent pentru ținutele tale formale, de birou sau formale. Geanta are o secțiune comună, un buzunar cu fermoar și două buzunare pentru telefon. Modelul are opțiunea de a plasa un mâner lung, care să poată fi purtat peste umăr.

190,00 Lei

Geanta dama din velur si lac – 35806
Geanta dama eleganta  – 35805

Geanta dama eleganta – 35805

Geantă practică pentru femei, cu volum mare și viziune clară. Acest model permite stocarea convenabilă a tuturor articolelor necesare, oferind în același timp un aspect formal clasic. Geanta este foarte potrivită pentru birou și chiar de zi cu zi. Partea interioară a modelului constă dintr-o secțiune comună cu o partiție mică și un buzunar cu fermoare separate pe o parte și două buzunare pentru telefon pe cealaltă parte. Pentru confort suplimentar, geanta are inele și un mâner lung, datorită cărora poate fi transportat peste umăr, dacă este necesar. Un buzunar cu fermoar este adăugat pe partea din spate a modelului.

193,00 Lei

Geanta dama din velur natural si lac croco – 35802

Geanta dama din velur natural si lac croco – 35802

Geantă de mână elegantă, distribuită confortabil în interior, compusă din două compartimente și un compartiment cu fermoar în mijloc. Pentru mai mult confort, două buzunare pentru telefon au fost adăugate pe o parte și un buzunar cu fermoar pe cealaltă. Există, de asemenea, un buzunar cu fermoar pe spatele modelului. Această geantă se caracterizează prin caracter practic, datorită capacității și designului confortabil, iar aspectul său elegant ar completa perfect garderoba formală și de birou.

200,00 Lei

Geanta dama din piele naturala – 35798
Geanta dama tip sac  cu rapide – 35797
Geanta tip sac cu stampa croco – 35796
Geanta  dama din piele croco - 35536
Geanta dama din lac maro croco - 35534
Geanta dama din piele croco - 35527
Geanta dama cu imprimanta tip sarpe - 35526
Geanta dama din lac colorata - 35269
Geanta dama de culoare maron - 35221
Geanta dama de culoare piersica - 35220
Geanta dama de culoare rosu cu funda - 35219
Geanta dama de culoare maron - 35214
Geanta dama tip sac - 35212
Geanta dama de culoare negru - 34631
Afişare 1 - 40 din 119 (3 pagini)

Livrare de la 1 la 4 zile

 

Telefon: 0732 106 955

Contact: 10:00 - 16:00

30 zile garanţie

 

Livrare gratuită pentru

comenzi de peste 1200 Lei

Stillo © 2021 - Site by Advento