Livrare şi plată

Livrare


Livrarea produselor comandate pe site-ul  stillo-ro.com se efectuează numai pe teritoriul României, prin intermediul firmei de curierat Econt Express până la adresa consumatorului sau până la un birou de a lui curierului. Termenul de livrare este de de două, până la cinci zile lucrătoare după confirmarea comenzii, în caz că produsul este pe stoc, iar în caz contrar, termenul de livrare se negociază ulterior. La livrarea comenzii, consumatorul semneaza o scrisoare de transport, prin care se recunoaște executarea întocmai comenzii. În caz că destinatorul nu este de gasit la adresa furnizata de el, sau nu a cautat coletul la curier in termen de sapte zile de la expediere, vânzătorul este exonerat de raspunderea livrării comenzii. 


Plată


Plata se efectueză prin ramburs. La primirea coletului, clientul achită curierului contravaloarea produselor și costul transportului. Prețul livrării depinde de greutatea și valoarea coletului :

  • Greutate până la 1 kg. (pantofi, sandale): 15,00 Ron
  • Greutate până la 2 kg. (ghete, cizme): 25,00 Ron
  • Greutate de peste 2 kg: 35,00 Ron.

La comandă de peste 1200 ron, livrarea este gratuită. Acest lucru este valabil pentru trimiterile pe teritoriul Romaniei şi nu este valabil pentru trimiterile cu valoare sub suma aceasta.

Prețurile comunicate sunt pentru livrările din Bulgaria în România și exista posibilitatea pentru mici variații datorite diferențelor de curs valutar. În site-ul stillo-ro.com este integrat un calculator pentru calculare prețul aproximativ trimiterii.

Livrare de la 1 la 4 zile

 

Telefon: 0732 106 955

Contact: 10:00 - 16:00

30 zile garanţie

 

Livrare gratuită pentru

comenzi de peste 1200 Lei

Stillo © 2024 - Site by Advento