Apres-ski de damă

Culoare
Marimea
Material
Model
Iarna este deja aici, și odată cu ea pantofii de iarnă. Printre cele mai preferate de doamne pentru acest sezon se numără apresques-urile pentru femei cu căptușeală caldă. Nu există două păreri despre faptul că protejează împotriva zăpezii, frigului și ploii...

Femeile care le aleg caută în primul rând confort și căldură. Pe piață se găsesc și multe apresques elegante pentru femei. Au un aspect curat și o vată groasă pentru a ne proteja picioarele de frig. Designul lor își propune să le permită femeilor de sex frumos să arate bine, fără a compromite căldura.

Apresques-urile cu puf sunt deosebit de populare. Acestea atrag atenția doamnelor cu un design unic. Ele pot fi pe o platformă sau cu curent scăzut - posibilitățile sunt numeroase. Cu cât este acoperită mai multă parte a piciorului, cu atât se simte mai puțin frigul. Fără îndoială, acest accesoriu oferă libertatea fiecărui reprezentant al sexului frumos de a-și exprima individualitatea.

Apresques-urile pentru femei sunt perfecte pentru zăpadă mai mare. Sunt mai stabile și mai practice. Ele pot fi combinate cu o varietate de haine, ceea ce este, fără îndoială, un avantaj. Când vine vorba de culori, predomină tonurile închise - negru, bleumarin, maro. Asta nu înseamnă că nu pot fi găsite și modele în gri și roșu.

Fiecare pereche este unică în sine pentru a satisface chiar și cel mai pretențios gust. Pentru doamne, apresques-urile sunt o modalitate eficientă de a se răsfăța, păstrându-și picioarele calde în orice moment din zilele reci cu zăpadă. Inevitabil, acesta este un avantaj pe care puțini alți pantofi de iarnă îl garantează.


Ghete apresque de dama bej cu platforma – 43471
Cizme apresque calde de culoare bej– 43355
Apres-ski dama calduroase cu vata pufoasa – 37823
Apres-ski dama cu cureluse elastice – 37665
Apresques joase cu puf și fermoar decorativ – 40594
Apresque dama pe o platformă în bej perlat– 40593
Apresque de dama bej cu logo – 40592
Ghete joase bej, cu căptușeală calduroasa– 40508
Apres-ski dama cu platforma – 37663
Apres-ski dama – 37831

Apres-ski dama – 37831


220,00 Lei 255,00 Lei

Apresque dama de  culoare argintiu cu platformă – 40443 – 40443

Apresque dama de culoare argintiu cu platformă – 40443 – 40443

Apreski calduroase de iarnă într-o frumoasă culoare argintie sidef. Apreskies-urile sunt pe o talpă plată, groasă, cu o prindere, care protejează piciorul de suprafața rece și reduce riscul de alunecare. In plus, cizmele au o captuseala densa de lana care ofera caldura si protejeaza picioarele de frig si vant. Après-ski-urile sunt o alegere excelentă pentru zilele de iarnă, cu designul lor confortabil și cald, în timp ce, în același timp, ți-ar completa ținutele sportive și la modă într-un mod la modă și atractiv. Combinația spectaculoasă de fas argintiu perlat și piele ecologică gri, completată de o curea elastică și o bandă argintie pe platformă, conferă apreskiilor un stil și caracter unic.

255,00 Lei

 Bocanci dama stil apresque  pe o platformă – 40428

Bocanci dama stil apresque pe o platformă – 40428

Cizme apresque calduroase la modă, care combină un aspect la modă, confort și design de încredere. Apreski-urile au o platformă groasă de prindere care oferă stabilitate, previne alunecarea și izolează piciorul de suprafața rece. Acest lucru face ca modelul să fie o alegere excelentă pentru zilele reci de iarnă. Apreskis au o căptușeală groasă de lână care protejează picioarele de frig și oferă căldură și confort. Cizmele au sireturi pentru a regla latimea si a se potrivi mai bine piciorului.

215,00 Lei

Apreski dama cu sireturi elastice pe talpă plată – 40424

Apreski dama cu sireturi elastice pe talpă plată – 40424

Cizme apresque de iarna usoare si confortabile, caracterizate printr-un design cald si practic. Apresques-urile sunt pe o platformă plată, cu o prindere ușoară, ceea ce le face potrivite chiar și pentru zilele mai reci. Cizmele sunt foarte calduroase si confortabile, datorita captuselii groase, care protejeaza picioarele de frigul si conditiile nefavorabile de iarna. În același timp, apresques-urile prezintă, de asemenea, un design curat spectaculos, care ar putea fi ușor combinat cu garderoba ta sport și casual.

240,00 Lei

Apresques bej deschis cu platformă de prindere– 40421

Apresques bej deschis cu platformă de prindere– 40421

Apresques de damă calde într-o frumoasă culoare bej perlat. Apreskis sunt foarte calduroase si confortabile, datorita captuselii dense din lana, care protejeaza picioarele de frig si vant si ofera catifelare si confort. În plus, bocancii sunt pe o platformă groasă de prindere care izolează piciorul de suprafața rece și previne alunecarea. În plus, apresques-urile prezintă, de asemenea, un aspect atractiv de tendință, care ar completa garderoba ta sportivă de iarnă într-un mod la modă și eficient. Modelul combină un fas bej perlat și elemente din piele ecologică și este accentuat de un fermoar decorativ pe arcadă.

203,00 Lei 230,00 Lei

Apresque dama cu fermoar în negru și verde petrol – 40420

Apresque dama cu fermoar în negru și verde petrol – 40420

Cizme apresque calduroase de iarnă, al căror design combină caracterul practic și un aspect la modă. Apreski-urile au o căptușeală groasă de lână care protejează picioarele de frigul și condițiile agresive de iarnă. Pentru un plus de izolare, ghetele au o talpă groasă de prindere care protejează piciorul de suprafața rece și previne alunecarea. Modelul este extrem de confortabil, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizarea de zi cu zi, iar designul său la modă ar aduce un stil unic aspectului tău sportiv.

230,00 Lei

Cizme albe apresque pe o platformă – 40290
TAMARIS Apresque în roz și auriu cu puf– 40196
Cizme  dama cu talpa plata– 40165
Afişare 1 - 40 din 52 (2 pagini)

Livrare de la 1 la 4 zile

 

Telefon: 0732 106 955

Contact: 10:00 - 16:00

30 zile garanţie

 

Livrare gratuită pentru

comenzi de peste 1200 Lei

Stillo © 2024 - Site by Advento