Retur şi schimb

Schimb.


În caz că produsele primite de client nu corespund ca masură, el are posibilitatea de a cere schimb. Schimbul poate avea loc numai dacă produsele cumparate sunt în ambalajul original, fâră semne de folosire sau cu un aspect comercial deteriorat. Cheltuielile cu transportul și schimbul sunt pe seama clientului. Schimbul poate fi organizat telefonic sau pe email. În caz că masura ceruta de la client nu este disponibila, el are dreptul de a refuza comanda.


Refuz de comandă.


Consumătorul are dreptul de a renunța contractul de vânzare de la distanță fâră a da explicație și fâră să datoreze penalități sau reparație, în termen de 14 zile, calculat din data primirii produselor comandate. Dreptul de refuz poate fi folosit numai în caz că marfa cumparata se returnează în ambalajul ei original, fâră urme de folosire și fâră aspect comercial deteriorat. Consumatorul are obligația de a anunța în termenul stipulat să vânzătorul de intenția sa sa returneze marfa achiziționata, iar pentru acest lucru poate folosi formularul standard pentru refuz:

Formular standard pentru folosire de dreptul de a renunța la contract:
(completați și trimiteți acest formular numai dacă doriți sa renunțați la contract)

– Câtre (numele vânzătorului, adresa și dacă este cazul, numarul de fax și poștă electronica se completează  de vânzător):
– Prin prezenta vă anunț/anunțăm*, că renunț/renunțăm* la contractul agreeat de mine/noi* pentru achiziționarea următoarelor produse*/pentru următoarele servicii*
– Comandat la*/primit la*
– Numele clientului/clienților
– Adresa clientului/clienților
– Semnătura clientului/clienților (numai dacă acest formular este pe hârtie)
– Dată
------------------------------------------------------
* Ce nu este necesar se taie.

Consumătorul nu este obligat să folosească formularul standard de renunțare, el poate organiză returul produselor achiziționate și pe telefon sau pe mail.

Cheltuielile legate de transportul produselor returnate vânzătorului sunt pe seama consumătorului.

Când consumatorul își exercită dreptul la renunțare la contractul la distanță, el este obligat să returneze sau să înmăneze produsele vânzătorului nu mai târziu de 14 zile din data, anunțării deciziei sale de renunțare. Marfa achiziționata prin intermediul site-ului  stillo-ro.com se returnează prin Econt Express (tel. 0040 219 959) până la sediul firmei de curierat Econt Express– oraș Sofia, Str.Tzar Samuil 74. Pentru destinatar KALIS STIL Ltd,  dacă nu exisă altă modalitate negociată pentru retur.

Vânzătorul rambursează sumele achitate de cumpărător după ce deschide coletul și constată că sunt indeplinite condițiile de returnare. Dacă marfa nu corespunde condițiilor, se returnează pe cheltuielă clientului la adresa de pe care este trimisa. Plata sumelor se efectuează prin transfer bancar. Termenul maximul pentru plată este de 14 zile din dată anunțării din partea clientului de intenția sa de retur – în caz că marfa a fost returnata în termenul stipulat.

Livrare de la 1 la 4 zile

 

Telefon: 0732 106 955

Contact: 10:00 - 16:00

30 zile garanţie

 

Livrare gratuită pentru

comenzi de peste 1200 Lei

Stillo © 2024 - Site by Advento