Condiţii generale

Vă rugăm, citiţi cu atenţie condiţiile pentru utilizare magazinului nostru on-line


Condiţii generale pentru contractele de vânzare-cumparare de la distanţă conform Legii Pentru Protecţie Consumatorului între KALIS STIL Ltd, zona B-18, bl.4, et.5, ap.25, 1309 SOFIA, BULGARIA, VAT Nr .BG131116865, denumită în continuare vânzător, de o parte, şi de de altă – persoana, care este de accord cu Condiţiile Generale, denumită în continuare consumator, în legatură cu comanda şi achiziţionarea produselor oferite de magazinul on-line stillo-ro.com


1. Conţinut. Conţinutul site-ul internet stillo-ro.com, inclusiv textul, graficele, pozele, conţinutul multi-media şi orice alta informaţia sunt proprietatea vânzătorului. Consumatorii nu au dreptul de a copia, modifica, transfera şi să folosească cu un scop comercial nicio parte din conţinutul paginilor web stillo-ro.com, fâră a primi acordul în scris a vânzătorului.


2. Dreptul de folosinţă. Vînzătorul oferă consumatorului posibilitatea de a achiziţiona produsele, oferite de magazinul on-line stillo-ro.com, în conformitatea şi în acord cu Condiţiile Generale. Apăsând pe orice link, buton, sau grafică, în site-ul stillo-ro.com, consumătorul declară ca este de acord cu Condiţiile Generale de folosinţă.


3. Înregistrare. La completarea formularului pentru înregistrare, consumatorul are obligaţia de a furniză datele cerute, iar în caz de schimbare, sa-le actualizeze. In caz de furnizare de date incorecte, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a sista accesul consumătorului la contul lui dar şi să anuleze comanda lansata.


4. Confidenţialitatea datelor personale. Toate datele personale, care consumatorii introduc pe timpul înregistrării, dar şi pe timpul completarea formularului, sunt bine protejate şi pot fi folosite numai pentru deservirea consumătorilor.

Politica de confidentialitate


5. Comanda. Posibilitatea de a lansa o comandă pe online magazinul stillo-ro.com, au consumatorii înregistraţi, dar şi cei neregistraţi. Acceptarea comenzilor are loc de la orele 10:00 până la orele 16:00 în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri. Comenzile primite după oră 14:00 se prelucrează a două zi. Comenzile, lansate in zilele de sâmbătă, duminică se prelucrează luni. Comenzile lansate în timpul sărbătorilor legale bulgare sau române, se prelucrează în prima zi lucrătoare dupa.
La lansarea comenzii, consumătorul intră în relaţii contractuale cu vânzătorul pentru vânzarea-cumpărarea produsului ales, reglementate prin aceste Condiţii Generale. Conractul pentru vânzare la distanţă între vânzător şi consumător se consideră încheiat la momentul confirmării din partea vânzătorului.


6. Confirmarea comenzii. Comanda se consideră confirmata numai după ce vânzătorul a luat legatură telefonic cu consumătorul şi l-a anunţat de disponibilitatea produsului. Pentru scopul acestă, consumătorul are obligaţia de a furniza un numar de telefon valabil. În caz că numarul nu este activ, comanda poate fi anulata.


7. Disponibilitatea produselor. Din motive de dinamica vânzării este posibil ca unele produse, cu stoc pe site, la momentul acceptării comenzii să devină indisponibile şi să nu pot fi livrate. Vânzătorul nu garantează disponibilitatea produselor pe site-ul stillo-ro.com. În caz că produsul comandat nu mai este disponibil, vânzătorul se obligă să înştiinteze consumătorul telefonic sau prin email. Verificarea deisponibilităţii se poate efectua şi prin formularul : "Cerere de disponibilitate", care este accesibil din orice pagina de produse.


8. Preţul produselor. Toate preţurile în site-ul stillo-ro.com sunt în ron. Preţurile sunt finale şi includ TVA. Cheltuielile legate de transport şi livrare nu sunt incluse. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor şi taxa de livrare.


9. Livrare. Livrarea produselor comandate pe site-ul  stillo-ro.com se efectuează numai pe teritoriul României, prin intermediul firmei de curierat Econt Express până la adresa consumatorului sau până la un birou de a lui curierului. Termenul de livrare este de de două, până la cinci zile lucrătoare după confirmarea comenzii, în caz că produsul este pe stoc, iar în caz contrar, termenul de livrare se negociază ulterior. La livrarea comenzii, consumatorulsemneaza o scrisoare de transport, prin care se recunoaște executarea întocmai comenzii. În caz că destinatorul nu este de gasit la adresa furnizata de el, sau nu a cautat coletul la curier in termen de sapte zile de la expediere, vânzătorul este exonerat de raspunderea livrării comenzii. 


10. Plată. Plata se efectueză prin ramburs. La primirea coletului, clientul achită curierului contravaloarea produselor și costul transportului. Prețul livrării depinde de greutatea și valoarea coletului :
•    Greutate până la 1 kg. (pantofi, sandale): 15,00 Ron
•    Greutate până la 2 kg. (ghete, cizme): 25,00 Ron
•    Greutate de peste 2 kg: 35,00 Ron.
La comandă de peste 1200 ron, livrarea este gratuită. Acest lucru este valabil pentru trimiterile pe teritoriul Romaniei şi nu este valabil pentru trimiterile cu valoare sub suma aceasta.
Prețurile comunicate sunt pentru livrările din Bulgaria în România și exista posibilitatea pentru mici variații datorite diferențelor de curs valutar. În site-ul stillo-ro.com este integrat un calculator pentru calculare prețul aproximativ trimiterii.


11. Garanție. Perioada de garanție pentru produsele achiziționate din magazinul virtual  stillo-ro.com este de 30 de zile din data primirii produselor. Reclamațiile se rezolva conform condițiilor de garanție pe carteade garanție, care se eliberează în timpul vânzării și este în conformitate cu Legea pentru Protecția Consumatorilor. Dacă se constată un defect de fabricație, consumătorul urmează sa ia legătură cu vânzătorul fie telefonic, fie prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe pagina "Contact", nu mai târziu de 3 de ziledin data primirii. Transportul produselor defecte se efectuează de câtre firma de curierat Econt Express, in caz că părțile nu negociază altfel. În caz de defect aparut din motive de folosință necorespunzătoare sau întreținere neadecvată, toate cheltuielile legate de transport și reparație sunt pe seama consumătorului. Condițiile de garanție complete sunt publicate pe pagina: https://stillo-ro.com/certificat-de-garantie


12. Schimb. În caz că produsele primite de client nu corespund ca masură, el are posibilitatea de a cere schimb. Schimbul poate avea loc numai dacă produsele cumparate sunt în ambalajul original, fâră semne de folosire sau cu un aspect comercial deteriorat. Cheltuielile cu transportul și schimbul sunt pe seama clientului. Schimbul poate fi organizat telefonic sau pe email. În caz că masura ceruta de la client nu este disponibila, el are dreptul de a refuza comanda.


13. Refuz de comandă. Consumătorul are dreptul de a renunța contractul de vânzare de la distanță fâră a da explicație și fâră să datoreze penalități sau reparație, în termen de 14 zile, calculat din data primirii produselor comandate. Dreptul de refuz poate fi folosit numai în caz că marfa cumparata se returnează în ambalajul ei original, fâră urme de folosire și fâră aspect comercial deteriorat. Consumatorul are obligația de a anunța în termenul stipulat să vânzătorul de intenția sa sa returneze marfa achiziționata, iar pentru acest lucru poate folosi formularul standard pentru refuz:

Formular standard pentru folosire de dreptul de a renunța la contract:
(completați și trimiteți acest formular numai dacă doriți sa renunțați la contract)
–    Câtre (numele vânzătorului, adresa și dacă este cazul, numarul de fax și poștă electronica se completează  de vânzător):
–    Prin prezenta vă anunț/anunțăm*, că renunț/renunțăm* la contractul agreeat de mine/noi* pentru achiziționarea următoarelor produse*/pentru următoarele servicii*
–    Comandat la*/primit la*
–    Numele clientului/clienților
–    Adresa clientului/clienților
–    Semnătura clientului/clienților (numai dacă acest formular este pe hârtie)
–    Dată
------------------------------------------------------
* Ce nu este necesar se taie.
Consumătorul nu este obligat să folosească formularul standard de renunțare, el poate organiză returul produselor achiziționate și pe telefon sau pe mail.
Cheltuielile legate de transportul produselor returnate vânzătorului sunt pe seama consumătorului.
Când consumatorul își exercită dreptul la renunțare la contractul la distanță, el este obligat să returneze sau să înmăneze produsele vânzătorului nu mai târziu de 14 zile din data, anunțării deciziei sale de renunțare. Marfa achiziționata prin intermediul site-ului  stillo-ro.com se returnează până la sediul firmei de curierat Econt Express (tel. 0040 219 959) – oraș Sofia, Str.Tzar Samuil 74. Pentru destinatar KALIS STIL Ltd,  dacă nu exisă altă modalitate negociată pentru retur.
Vânzătorul rambursează sumele achitate de cumpărător după ce deschide coletul și constată că sunt indeplinite condițiile de returnare. Dacă marfa nu corespunde condițiilor, se returnează pe cheltuielă clientului la adresa de pe care este trimisa. Plata sumelor se efectuează prin transfer bancar. Termenul maximul pentru plată este de 14 zile din dată anunțării din partea clientului de intenția sa de retur – în caz că marfa a fost returnata în termenul stipulat.


14. Alte condiții. Vânzătorul își rezervă dreptul să modifice unilateral condițiile de folosință a magazinului virtual stillo-ro.com, fâră a anunța în prealabil consumatorii. Consumătorii trebuie să urmărească eventulaele modificări și să se conformeze.
Pentru orice probleme, neîncluse în aceste Condiții Generale, se utilizează legislația romăna și europeana în vigoare.

Livrare de la 1 la 4 zile

 

Telefon: 0732 106 955

Contact: 10:00 - 16:00

30 zile garanţie

 

Livrare gratuită pentru

comenzi de peste 1200 Lei

Stillo © 2024 - Site by Advento